Οι 46 ελληνικές συμμετοχές στα European Business Awards

Οι 46 National Champions της χώρας μας προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο οι κριτές θα παρακολουθήσουν και θα βαθμολογήσουν τις video παρουσιάσεις που έχουν υποβληθεί από τους 527 National Champions, εκπροσωπώντας 31 χώρες από όλη την Ευρώπη.

Οι 46 ελληνικές συμμετοχές στα European Business Awards
Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη John Kittmer την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, η RSM Greece γιόρτασε την επιτυχία των 46 ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν ως National Champions στα φετινά European Business Awards 2013/14. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Βρετανικού Οργανισμού Εμπορίου και Επενδύσεων (UK Trade and Investment).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κύριος Θανάσης Σκορδάς , ο οποίος απηύθυνε ομιλία και συμμετείχε στην απονομή των βραβείων μαζί με τον Βρετανό Πρέσβη John Kittmer, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των European Business Awards Adrian Tripp, τον κύριο Βασίλη Καπλάνη, Partner στην RSM Greece και την Κυρία Έλενα Στυλιανού, Director, της RSM Greece, παρουσία σημαντικών Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων.

Η RSM Greece, μέλος της RSM International, από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, είναι βασικός χορηγός των βραβείων για έβδομη συνεχή χρονιά. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, οι ελληνικές υποψηφιότητες έχουν προταθεί ως επί το πλείστον από την RSM Greece.

Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας έχει έναν τόσο μεγάλο αριθμό National Champions. Με βάση το μέγεθος και το ΑΕΠ της χώρας μας, είχε υπολογιστεί να έχουμε ένα πολύ μικρότερο αριθμό νικητριών εταιριών. Όμως για άλλη μία φορά η Ελλάδα ξεχώρισε και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της περσινής χρονιάς χάρη στην τόλμη και την αισιοδοξία που επιδεικνύουν για άλλη μία φορά οι ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards αναφέρει:
"Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και φέτος με το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των συμμετοχών από την Ελλάδα. Μετά από εντατικές διαβουλεύσεις και ανταλλαγές απόψεων αποφασίσαμε να βραβευτούν 46 ελληνικές επιχειρήσεις ως National Champions και να προκριθούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού."

Οι 46 National Champions της χώρας μας προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο οι κριτές θα παρακολουθήσουν και θα βαθμολογήσουν τις video παρουσιάσεις που έχουν υποβληθεί από τους 527 National Champions, εκπροσωπώντας 31 χώρες από όλη την Ευρώπη.

Στις 14 Ιανουαρίου 2014, ο Πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions από όλη την Ευρώπη, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d'Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού. Ο τίτλος αυτός δίνετε στις δέκα καλύτερες επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη για την κάθε κατηγορία των βραβείων. Υπάρχουν δέκα κατηγορίες και για το λόγο αυτό εκατό Ruban d'Honneur νικητές από όλη την Ευρώπη. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους 100 Ruban d'Honneur νικητές θα αποκαλυφθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής τον Μάϊο του 2014.

O Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece SA αναφέρει:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που για μία ακόμη χρονιά οι ελληνικές επιχειρήσεις κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν παρά το γεγονός ότι διανύουμε μία από τις δυσκολότερες χρονιές της οικονομικής κρίσης. Ως Ορκωτοί Ελεγκτές και Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, γνωρίζουμε ότι χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και προσπάθεια για να ξεχωρίσεις στην σημερινή δύσκολη συγκυρία. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκομένους να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία της χώρας μας και των νικητριών εταιριών. Τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εταιρίες που προκρίθηκαν και συνεχίζουν στο επόμενο στάδιο των βραβείων εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα."

Οι 46 National Champions που βραβεύτηκαν επίσημα στην εκδήλωση είναι οι:

 

Airfasttickets

Φάρμα Κουτσιώφτη

Alpha Public Relations

Κτήμα Γεροβασιλείου

Antcor A.E.

Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.E.

ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε.

Mindworks Interactive Agency

BEETROOT DESIGN GROUP

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΑΠΕΕ (ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ)

MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Businesslike Communication Ε.Π.Ε

Netlink A.E.

CARGLASS

OMNI APIQO ΑΕ

CHIMAR HELLAS Α.Ε.

ONEX S.A.

CLOCKWORK ENERGY

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε. 

COCO-MAT

Πλαίσιο Computers

COSTA NAVARINO

Power Health Hellas

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

rapidbounce ONLINE EXCELLENCE

EMC ΕΛΛΑΣ Α.Ε 

RebelCrew Games

Epsilon Net Α.Ε.

SARMED

Fereikos Helix

SEPTONA Α.Ε.

FORLABELS ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ Ε.Π.Ε.

Όμιλος ΣΚΑΪ

GLOBO

Skroutz Α.Ε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ (ΒΙΚΟΣ)

TERRA CRETA ΑΒΕΕ

ΙCAP Group A.E.

UBITECH Intelligent Technical Solutions

IMC Technologies

Verdes Innovations S.A (V-CUBE)

Ιωνική Σφολιάτα ΑΕ

ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v