Προφυλακίζονται παιδιά και σύζυγος του Π. Ψωμιάδη

Η υπόθεση αφορά σοβαρά κακουργήματα, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο της οποίας τελέστηκαν αδικήματα όπως απάτη, υπεξαίρεση και απιστία.

Προφυλακίζονται παιδιά και σύζυγος του Π. Ψωμιάδη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους και τα τρία μέλη της οικογένειας του ήδη κρατουμένου και καταδικασθεντος προέδρου του ομίλου επιχειρήσεων ΑΣΠΙΣ, Π. Ψωμιάδη (φωτ.).

Με σύμφωνη γνώμη του προέδρου πρωτοδικών Χρήστου Παπακωστα και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστεοι η σύζυγος, η κόρη και ο γιος Ψωμιαδη, ο οποίος έχει επίσης κληθεί σε απολογία για την ίδια υπόθεση. 

Αυτή αφορά σοβαρά κακουργήματα όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο της οποίας τελέστηκαν αδικήματα όπως απάτη, υπεξαίρεση και απιστία.

Το ύψος της ζημίας για τους χαμένους επενδυτές ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται αντιτείνοντας, η σύζυγος και η κόρη του Π. Ψωμιαδη ότι είχαν «τυπικό ρόλο» στο συμβούλιο, ενώ ο γιος του είπε ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση που τον έφερε αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v