Ειδικός ιστοχώρος από την ΕΛΣΤΑΤ

Με την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΕΛΣΤΑΤ έχει καταρτίσει μια ειδική έκδοση του δημοσιεύματος "Greece in figures Special Edition".

Ειδικός ιστοχώρος από την ΕΛΣΤΑΤ

Στο πλαίσιο της ανάληψης από την Ελλάδα της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2014, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) θα προεδρεύσει στην Ομάδα Εργασίας του Συμβουλίου για τις Στατιστικές (Council Working Party on Statistics).

Η ΕΛΣΤΑΤ έχει δημιουργήσει έναν ειδικό ιστοχώρο http://eu2014presidency.statistics.gr , ο οποίος παρέχει πληροφορίες για τις δραστηριότητες της ανωτέρω Ομάδας Εργασίας, την πρόοδο των νομοθετικών στατιστικών φακέλων και κάθε άλλη σχετική πληροφορία, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων (links) για πρόσβαση σε σχετικά έγγραφα και ιστοσελίδες, καθώς και βασικά στοιχεία επικοινωνίας.

Με την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΕΛΣΤΑΤ έχει καταρτίσει μια ειδική έκδοση του δημοσιεύματος "Greece in figures Special Edition". Είναι διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή στον ανωτέρω ιστοχώρο, στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://eu2014presidency.statistics.gr/eu2014/index.php/en/greece-in-figures.

Το δημοσίευμα αυτό περιλαμβάνει ένα σύνολο βασικών στατιστικών στοιχείων για την Ελλάδα, τα οποία έχουν παραχθεί κυρίως από τη ΕΛΣΤΑΤ και καλύπτουν ένα πλήθος τομέων, σκιαγραφώντας την τρέχουσα δημογραφική, κοινωνική και οικονομική εικόνα της Ελλάδος. Περιλαμβάνει, επίσης, επιλεγμένους πίνακες με συγκριτικά στατιστικά στοιχεία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v