Ειδικό Συμβούλιο αξιολόγησης υπαλλήλων στο ΥΠΟΙΚ

Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την αξιολόγηση των υπαλλήλων του, ώστε να επιλεγούν αυτοί που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα ή σε μετάταξη σε φορείς του δημοσίου, συνέστησε το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικό Συμβούλιο αξιολόγησης υπαλλήλων στο ΥΠΟΙΚ
Διαθεσιμότητες και μετατάξεις προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τους υπαλλήλους του, μετά από αξιολόγηση. Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, συστήνεται στο υπουργείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Πρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος του συμβουλίου θα είναι μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), ενώ μέλη του συμβουλίου θα είναι προϊστάμενοι του υπουργείου στις Διευθύνσεις Διοικητικής Υποστήριξης της ΓΓΔΕ, Διοίκησης και Ελέγχου Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων από την Ε.Ε. και της Γενικής Διεύθυνσης του υπουργείου.

Έργο του Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου είναι η αποτίμηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση βαθμολογικών πινάκων κατά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα, με τη λειτουργική, διοικητική και μηχανογραφική υποστήριξη του Α.Σ.Ε.Π., τόσο για τη θέση τους σε διαθεσιμότητα όσο και για τη μετάταξη/μεταφορά τους σε φορείς του Δημοσίου.

Η θητεία του Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου είναι τετραετής και λήγει την 31η Δεκεμβρίου του τέταρτου έτους έναρξης αυτής και μπορεί να παρατείνεται για δύο ακόμη χρόνια, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v