Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλογιάννη: Λευκή Εβδομάδα αλλά από του χρόνου!

Η υπουργός επικαλέστηκε την προσεκτική προεργασία που θα πρέπει να γίνει από τουλάχιστον τρία υπουργεία (Τουρισμού, Παιδείας, Πολιτισμού) προκειμένου να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη πρόταση.

  • Του Παύλου Υψηλάντη
Κεφαλογιάννη: Λευκή Εβδομάδα αλλά από του χρόνου!

Πάγωσε για έναν χρόνο από την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη η καθιέρωση Λευκής Εβδομάδας η οποία θα συνδυαστεί με ολιγοήμερη ανάπαυλα των μαθητών από τα μαθήματα και θα έχει στόχο την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού.

Η υπουργός επικαλέστηκε την προσεκτική προεργασία που θα πρέπει να γίνει από τουλάχιστον τρία υπουργεία (Τουρισμού, Παιδείας, Πολιτισμού) προκειμένου να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη πρόταση. Τόνισε, ωστόσο, πως η πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) εξετάζεται προκειμένου να υλοποιηθεί πιλοτικά την επόμενη χρονιά.

Σ' αυτήν την κατεύθυνση, τόνισε, θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε να δημιουργηθεί συνολικά ένα ελκυστικό πακέτο το οποίο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μεγάλες εκπτώσεις στα ξενοδοχεία και συμπληρωματικές υπηρεσίες (όπως εστιατόρια, καφέ), εκπτώσεις στα μέσα μεταφοράς και δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Σε σχέση με την ερχόμενη χρονιά, η υπουργός σημείωσε ότι οι προκρατήσεις από το εξωτερικό εμφανίζουν αύξηση 10-15% μέχρι στιγμής κι εκτίμησε ότι η χρονιά θα εξελιχθεί με θετικό πρόσημο στο βαθμό που δεν θα διαταραχτεί η εικόνα πολιτικής σταθερότητας και κοινωνικής ειρήνης που παρουσιάζει η χώρα τους τελευταίους μήνες

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v