Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λ. Έλληνας: Δεν έχω εμπλοκή στην υπόθεση του Τ.Τ.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων περί εμπλοκής του στην υπόθεση του Τ.Τ. προχώρησε με ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας κ. Λουκάς Έλληνας. Όπως επισημαίνει η ανυπαρξία εμπλοκής του έχει ήδη γνωστοποιηθεί από τις αρμόδιες Εισαγγελείς.

Λ. Έλληνας: Δεν έχω εμπλοκή στην υπόθεση του Τ.Τ.

Ο επιχειρηματίας κ. Λουκάς Έλληνας, με ανακοίνωσή του, διαψεύδει πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου για εμπλοκή του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, επισημαίνοντας ότι η μη εμπλοκή του έχει ήδη γνωστοποιηθεί από τις αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης Εισαγγελείς.

Η ανακοίνωση του κ. Λουκά Έλληνα:

«Αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα σε μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αφορούν σε εμπλοκή του επιχειρηματία κ. Λουκά Έλληνα στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, γίνεται γνωστό ότι:

- Δεν υφίσταται ουδεμία εμπλοκή του εν λόγω επιχειρηματία με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ως άλλωστε, έχει ήδη δημοσίως γνωστοποιηθεί από τις αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης Εισαγγελείς.

- Επιπρόσθετα, επισημαίνεται ότι η ανυπαρξία εμπλοκής του κ. Έλληνα στην εν λόγω υπόθεση προκύπτει και από το πόρισμα της αρμόδιας Εισαγγελέως κ. Πόπης Παπανδρέου, το περιεχόμενο του οποίου έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας στο σύνολό του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v