Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έδωσε στοιχεία για νέες μίζες ο Μ. Ματαντός

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες για ενεργητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με τις οποίες βαρύνεται, ενώ υποστηρίζει ότι όλες οι χρηματικές καταβολές έγιναν με εντολές των Γερμανών της Ferrostaal.

Έδωσε στοιχεία για νέες μίζες ο Μ. Ματαντός

Στοιχεία για νέες πληρωμές που δεν περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο έδωσε κατά την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή, ο εκπρόσωπος της ΜΙΕ και αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας  Ferrostaal Μιχάλης Ματαντός ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή του στην υπόθεση του μαύρου χρήματος που στήθηκε γύρω από τα εξοπλιστικά προγράμματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα που κατέθεσαν οι συνήγοροί του Αλεξανδρος Λυκουρέζος και Νίκος Πατεράκης, ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες για ενεργητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με τις οποίες βαρύνεται, ενώ υποστηρίζει ότι όλες οι χρηματικές καταβολές έγιναν με εντολές των Γερμανών της Ferrostaal, οι οποίοι του απέκρυψαν τον πραγματικό σκοπό των καταβολών αυτών. 

Παραλληλα, ο Μιχάλης Ματαντός διέψευσε ενώπιον του ανακριτή τα όσα του αποδίδουν στις απολογίες τους ο πρώην επικεφαλής των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ αλλά και ο πρώην συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου  Γιάννης Μπέλτσιος. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Ματαντός καλείται να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση των υποβρυχίων, καθώς στο παρελθόν κατέθεσε και ενώπιον της γερμανικής δικαιοσύνης .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v