Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προβόπουλος: Από το Grexit στο Grecovery

Ο κ. Προβόπουλος θα αναλύσει την εντυπωσιακή πορεία δημοσιονομικής προσαρμογής και τη δημιουργία πλέον συνθηκών ανάταξης της ελληνικής οικονομίας υπό τον εύγλωττο τίτλο «Από το Grexit στο Grecovery".

Προβόπουλος: Από το Grexit στο Grecovery

Τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας από το βήμα ενός από τα πιο κορυφαία χρηματοοικονομικά συμπόσια θα παρουσιάσει την ερχόμενη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος, ως επίσημος ομιλητής στο Φόρουμ Νομισματικών και Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων (OMFIF).

Παρουσία δεκάδων στελεχών από επενδυτικούς οργανισμούς, χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων και κρατικών επενδυτικών ταμείων ο κ. Προβόπουλος θα αναλύσει την εντυπωσιακή πορεία δημοσιονομικής προσαρμογής και τη δημιουργία πλέον συνθηκών ανάταξης της ελληνικής οικονομίας υπό τον εύγλωττο τίτλο «Από το Grexit στο Grecovery".

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της ειδικής ενότητας « Golden Series" και είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η Ελλάδα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, ενδεικτικό του υψηλού ενδιαφέροντος για τις προοπτικές της οικονομίας.

Σημειώνεται ότι στο συμπόσιο που διοργανώνει το think tank OMFIF - Φόρουμ Νομισματικών και Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Yves Mersch, J. Stark, Jose Manuel Gonzalez-Paramo από την ΕΚΤ, ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ, Angel Gurria, o γνωστός ακαδημαικός Stanley Fischer και άλλοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v