Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΦΑΕ: Στόχος η πάταξη της παράνομης μεταφοράς

Στους στόχους της ΟΦΑΕ για το 2014, με κυριότερο εξ αυτών την πάταξη της παράνομης μεταφοράς, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΦΑΕ για την κοπή της πίτας.

ΟΦΑΕ: Στόχος η πάταξη της παράνομης μεταφοράς

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Απόστολος Κενανίδης κατά τη διάρκειας της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας για την κοπή της πίτας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός ότι η κρίση παραμένει και πολλά από τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο παραμένουν άλυτα, εντούτοις πιστεύει ότι μπορεί η κατάσταση στον κλάδο και στην οικονομία γενικότερα να βελτιωθεί.

Ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ έκανε ένας σύντομο απολογισμό της χρονιάς που έφυγε και προσδιόρισε τους στόχους για το 2014. Στην κορυφή αυτών είναι η προσπάθεια που θα καταλάβει η Ομοσπονδία προκειμένου να μειωθούν ή αν είναι δυνατόν να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, με την πάταξη της παράνομης μεταφοράς, που έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα την δραματική συρρίκνωση του μεταφορικού έργου για τους Έλληνες αυτοκινητιστές.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η διοίκηση της ΟΦΑΕ, οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία, συνεργάτες καθώς και δημοσιογράφοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v