Χορηγία Euler Hermes Hellas σε εκδήλωση Ελληνογαλλικού

Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Ελληνογαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κο Χριστόφορο Χατζόπουλο, τα νέα στελέχη μεγάλων εταιρειών - μελών του, μεταξύ των οποίων και η Euler Hermes Hellas, καθώς επίσης και τα νέα στελέχη της Γαλλικής Πρεσβείας.

Χορηγία Euler Hermes Hellas σε εκδήλωση Ελληνογαλλικού

H Euler Hermes Hellas συμμετείχε ως χορηγός σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2013, στην Αίγλη Ζαππείου, με αφορμή την ομιλία του κου Ευάγγελου Βενιζέλου, Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών. Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Ελληνογαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κο Χριστόφορο Χατζόπουλο, τα νέα στελέχη μεγάλων εταιρειών - μελών του, μεταξύ των οποίων και η Euler Hermes Hellas, καθώς επίσης και τα νέα στελέχη της Γαλλικής Πρεσβείας.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, κος Ευάγγελος Βενιζέλος, απηύθηνε ομιλία προς τα μέλη του επιμελητηρίου με τίτλο «Ελλάδα: Το εξάμηνο της Προεδρίας και της στροφής προς την οριστική έξοδο από την κρίση».

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euler Hermes Hellas, κος Βασίλης Χριστίδης έκανε μία σύντομη αναδρομή της επαγγελματικής του πορείας και μίλησε για την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, όπως και για τις υπηρεσίες Ασφάλισης Πιστώσεων που προσφέρει στην Ελληνική Αγορά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και στελέχη της Euler Hermes Hellas, μεταξύ των οποίων ο κος Αλέξης Ι. Γαβριήλογλου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Εμπορικός Διευθυντής και ο κος Χαράλαμπος Α. Μπουρέκας, Νομικός Σύμβουλος - Δ/ντής Τμήματος Προσωπικού, Υπεύθυνος Κανονιστικής Συμμόρφωσης & Επανεισπράξεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v