Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιοι έλαβαν τα βραβεία «Κ. Καλλιγάς»

Διάκριση για Γ. Παπανικολάου του Euro2day.gr στα βραβεία της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Βραβεία απονεμήθηκαν επίσης στους Φώτη Γεωργελέ, Σταύρο Θεοδωράκη, Μιχάλη Καζά, Ιωάννη Καρτάλη και Λένα Παρασκευά.

Ποιοι έλαβαν τα βραβεία «Κ. Καλλιγάς»

Ο διευθυντής του Euro2day.gr, Γιώργος Παπανικολάου, είναι μεταξύ των δημοσιογράφων που τιμήθηκαν εφέτος στα βραβεία «Κωνσταντίνος Καλλιγάς» της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (Ελληνικό Τμήμα).

Τα βραβεία «Κ. Καλλιγάς» απονέμονται από την Ένωση στους δημοσιογράφους που ξεχώρισαν για το ήθος και τον ευρωπαϊκό τους προσανατολισμό.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8).

Βραβεία της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων έλαβαν επίσης ο Φώτης Γεωργελές, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Μιχάλης Καζάς, ο Ιωάννης Καρτάλης και η Λένα Παρασκευά.

Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στην εφημερίδα Εστία, στην ηλεκτρονική έκδοση της Ναυτεμπορικής, στο κανάλι SBC και στην εφημερίδα της ομογένειας «Ελληνική Γνώμη».

Μετά τη βράβευση, ακολούθησε ομιλία του δημοσιογράφου και πρώην ευρωβουλευτή Γιάννη Μαρίνου, με θέμα «Η δημοσιογραφική ηθική και ο ρόλος της στην ενημέρωση του πολίτη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v