Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΕ: Εκδήλωση μαγειρικής στο Athens Metro Mall

Η σεφ Ντίνα Νικολάου, στο πλαίσιο της δράσης του ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου προώθησης φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων (ΜΕΤΡΟ 3.4 - Ε.Π.ΑΛ 2007-2013), μαγείρεψε για στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

ΟΠΕ: Εκδήλωση μαγειρικής στο Athens Metro Mall

Εκδήλωση μαγειρικής στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ).

Η σεφ Ντίνα Νικολάου, στο πλαίσιο της δράσης του ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου προώθησης φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων (ΜΕΤΡΟ 3.4 - Ε.Π.ΑΛ 2007-2013), μαγείρεψε για στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Στο πλάι της σεφ, βρέθηκε η διατροφολόγος Κωνσταντίνα Καρασούλη η οποία ανέλυσε την υψηλή θρεπτική αξία των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων και πως συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας με την προστατευτική τους δράση έναντι των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τη βελτίωση νοητικών λειτουργιών και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου.

Σημειώνεται ότι ο ΟΠΕ, είναι ο φορέας της υλοποίησης του προγράμματος, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμων (ΠΑΣΕΚΤ), φορέας που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο