Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΕΠΕ: Διάλεξη Α. Σάμιτα για το «Contagion effect»

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΠΕ (Αμερικής 11) την προσεχή Παρασκευή.

ΚΕΠΕ: Διάλεξη Α. Σάμιτα για το «Contagion effect»

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13:00, το ΚΕΠΕ στη σειρά των διακεκριμένων διαλέξεων Distinguished Lectures, φιλοξενεί τον κ. Αριστείδη Σάμιτα Αναπληρωτή Καθηγητή Χρηματοοικονομικής. Θα δώσει διάλεξη με τίτλο «Διεθνείς Χρηματοπιστωτικές Κρίσεις και το Φαινόμενο της Διάχυσής τους» (Contagion effect)»

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΠΕ, Αμερικής 11, 5ος όροφος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Αριστείδης Σάμιτας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος MSc in Money, Banking and Finance από το Πανεπιστήμιο του Birmingham και Διδακτορικού διπλώματος (PhD) στη Χρηματοοικονομική από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, έχει πραγματοποιήσει Μεταδιδακτορική έρευνα στη Χρηματοοικονομική στο Πανεπιστήμιο του City.

Ο κ.Σάμιτας έχει διδάξει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα αντίστοιχα Οικονομικά Τμήματα των Πανεπιστημίων του Sheffield, του City και της Ουαλίας. Είναι μέλος επιστημονικών ενώσεων και κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Μελέτες του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως στο Journal of International Financial Markets, Institutions and Money, Applied Financial Economics, The Manchester School, Research in International Business and Finance, Journal of Policy Modeling, Small Business Economics, Journal of Economic Intergration, Journal of Economic Studies κλπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v