Σακελλαρίδης: Eρωτηματικά διαφάνειας για Ελληνικό

Στερούν από την πόλη την δυνατότητα ενός μητροπολιτικού πάρκου, υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ. Η αντίδραση για τις δηλώσεις Καμίνη.

Σακελλαρίδης: Eρωτηματικά διαφάνειας για Ελληνικό

Επίθεση στον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη για τις δηλώσεις του αναφορικά με το πάρκο Ελληνικού εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του.

«Ο κ. Μηταράκης θεώρησε καλό να κάνει επίδειξη πνεύματος με το θέμα του Ελληνικού, την ώρα που η κυβέρνηση πουλάει το πρώην αεροδρόμιο προς 70 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και με πολύ σοβαρά ερωτηματικά διαφάνειας. Δεν φτάνει που στερούν την πόλη από την δυνατότητα ενός μητροπολιτικού πάρκου, δεν φτάνει που κλείνουν με τσιμέντο την πρόσβαση της πόλης στην θάλασσα, κάνουν και αστειάκια με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, την ίδια στιγμή που η κοινωνία βοά για το όργιο καταχρήσεων που έχει στηθεί στον χώρο από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.»

O κ. Σακελλαρίδης απάντησε και στις δηλώσεις Καμίνι στον Skai. «Ο κ. Καμίνης μίλησε για «αντιμνημονιακό Κούγκι», απειλώντας εμμέσως τους πολίτες ότι σε περίπτωση που ψηφίσουν με κριτήριο το Μνημόνιο ο Δήμος θα τιναχτεί στον αέρα. Θα του συνιστούσαμε ψυχραιμία. Είτε αρέσει στον κ. Καμίνη και τον πολιτικό χώρο που τον υποστηρίζει, είτε όχι, οι πολίτες θα ψηφίσουν για έναν Δήμο που θα λειτουργεί στο πλευρό τους, και με πρωταρχικό κριτήριο τις πραγματικές τους ανάγκες, μακριά από την λογική της αδράνειας στην οποία τους έχει καταδικάσει η απερχόμενη δημοτική αρχή.»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v