Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στήριξη στο «VentureGarden» από την «Ελληνική Πρωτοβουλία»

Το VentureGarden αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών. Θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου 2014.

Στήριξη στο «VentureGarden» από την «Ελληνική Πρωτοβουλία»

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) ανακοινώνει τη στήριξή της στο νέο πρόγραμμα “VentureGarden” που στοχεύει να δημιουργήσει θετικές προοπτικές στον επιχειρηματικό τομέα της χώρας. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η διαχείριση του προγράμματος πραγματοποιείται από κοινού από το Anatolia School of Business of ACT στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα.

Το VentureGarden αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών. Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει όσους ενδιαφέρονται να δομήσουν έναν βιώσιμο επιχειρηματικό τρόπο σκέψης και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέα.

Το πρόγραμμα VentureGarden παρέχεται δωρεάν και θα υλοποιείται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η πρώτη περίοδος των μαθημάτων θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, καθώς και να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής έως τις 21/03/2014 μέσω του website του VentureGarden στη διεύθυνση www.venturegarden.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v