Σκορδάς: Σιγή καταναλωτικών οργανώσεων για το γάλα

Ο υφυπουργός σημείωσε ότι για το γάλα ότι υπάρχει μια αρκετά εξισορροπημένη πρόταση για γάλα ημέρας ή δυο ημερών. «Είναι η αμέσως καλύτερη λύση, όχι μια γενική ένδειξη τύπου ‘φρέσκο’.»

Σκορδάς: Σιγή καταναλωτικών οργανώσεων για το γάλα

Η συμφωνία με την τρόικα είναι στο 85% των προτάσεων του ΟΟΣΑ επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, ο οποίος ουσιαστικά κατηγόρησε τις καταναλωτικές οργανώσεις για αφωνία στο θέμα αυτό, και ειδικότερα για την απελευθέρωση της διάρκειας του γάλακτος.

«Οι καταναλωτικές οργανώσεις για όλα έχουν άποψη, εκτός από αυτό, (...) θέλω να πω ότι είναι βαθιά υποκριτική η δημόσια συζήτηση στην Ελλάδα, όταν παρά πολλές φορές παρά πολύ οργανωμένες συντεχνίες βρίσκουν τον τρόπο να προστατεύονται, ενώ κάποιες μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να τις κάνουμε μόνοι μας και να μη μάς τις έλεγε καμία τρόικα και κανένας ΟΟΣΑ» επισήμανε.

Ο υφυπουργός ανέφερε ειδικότερα για το γάλα ότι υπάρχει μια αρκετά εξισορροπημένη πρόταση για γάλα ημέρας ή δυο ημερών. «Είναι η αμέσως καλύτερη λύση, όχι μια γενική ένδειξη τύπου ‘φρέσκο’.»

Πρόσθεσε ότι τρόικα θέλει από τη δική της πλευρά πιο τολμηρή αλλαγή πάνω στη βάση του κειμένου του ΟΟΣΑ, αλλά η μελέτη δεν είναι και το Ευαγγέλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v