ΒΕΘ: Σε φιάσκο ξελίσσεται η κατασκευή του μετρό

Βολές κατά των εμπλεκόμενων στην υλοποίηση του μετρό Θεσσαλονίκης εξαπολύει το ΒΕΘ, ζητώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις αρνητικές επιπτώσεις που υφίστανται οι επιχειρηματίες της πόλης από τις καθυστερήσεις.

ΒΕΘ: Σε φιάσκο ξελίσσεται η κατασκευή του μετρό

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι οι εμπλεκόμενοι με την υλοποίηση του μετρό ζητά το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης(ΒΕΘ) υπογραμμίζοντας ότι ένα έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη εξελίσσεται σε φιάσκο ολκής.

«Επανειλημμένως έχουμε κρούσει το κώδωνα του κινδύνου για τις αξιομνημόνευτες καθυστερήσεις στην κατασκευή του μετρό, αλλά και για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει η παρατεταμένη αργοπορία για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε δρόμους όπου εκτελείται, με ρυθμούς χελώνας, το έργο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι η υπομονή των Θεσσαλονικέων έχει εξαντληθεί.

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Οι εμπλεκόμενοι φορείς αλληλοκατηγορούνται, ο ανάδοχος υπέβαλλε "ειδική δήλωση διακοπής έργου", το έργο χρονίζει με αποτέλεσμα να δείχνει ότι δεν είναι βιώσιμο και οι μόνοι ζημιωμένοι είναι οι επιχειρηματίες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης» τονίζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, επισημαίνοντας ότι οι υπεύθυνοι των καθυστερήσεων έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει να σταματήσουν να εμπαίζουν τους πολίτες αυτής της πόλης, που ζουν εδώ και χρόνια σε ένα απέραντο εργοτάξιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v