Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθάκης: «Τεχνική λεπτομέρεια» η εισφορά αλληλεγγύης

Ο κ. Σταθάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μειώσει τον ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες λαϊκής κατανάλωσης και θα επαναφέρει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ.

Σταθάκης: «Τεχνική λεπτομέρεια» η εισφορά αλληλεγγύης

Για «τεχνική λεπτομέρεια» που δεν αποτελεί «το βασικό πρόβλημα του φορολογικού συστήματος» έκανε λόγο στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής, τομεάρχης Ανάπτυξης, του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κατάργησης της έκτακτης εισφοράς, στο πλαίσιο των φορολογικών αλλαγών, που σχεδιάζει, ως κυβέρνηση, να εφαρμόσει το κόμμα του.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κ. Σταθάκης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μειώσει τον ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες λαϊκής κατανάλωσης και θα επαναφέρει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ.

Υποστήριξε επίσης ότι «τις εκλογές δεν θα τις χάσει η κυβέρνηση μόνο με τη λανθασμένη πολιτική της, αλλά πρέπει να τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ πείθοντας την κοινωνία για τις θέσεις του».

Σε ό,τι δε αφορά το χρέος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «πρέπει να υπάρξει μεγάλη επέκταση της αποπληρωμής του, μηδενικό επιτόκιο και ανάλογα με την προέλευση του χρέους κούρεμα».

Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώσει 82 δισ. χρέος έως το 2020, μόνο από πλεονάσματα και ιδιωτικοποιήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v