Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Emma Delta: Εξαιρετικές οι σχέσεις των μετόχων

Οι ξένοι επενδυτές που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους κκ. Δημήτριο & Γεώργιο Μελισανίδη, ξεκαθαρίζει η Emma Delta με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Emma Delta: Εξαιρετικές οι σχέσεις των μετόχων

Με αφορμή πρόσφατες εικοτολογίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ επιθυμεί να επισημάνει την συνεχή και εξαιρετική συνεργασία που υφίσταται μεταξύ των εταίρων που συμμετέχουν στο επιχειρηματικό σχήμα το οποίο απέκτησε, μέσω ανοιχτής διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, το μερίδιο του Ελληνικού Δημοσίου στον ΟΠΑΠ.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Jiri Smejc, Μέτοχος της ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ, σχολίασε: “Η συνεργασία με τους Έλληνες συνεταίρους μας στην ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ είναι ανοικτή και ιδιαίτερα αποτελεσματική, στηριζόμενη επιπρόσθετα και στις προσωπικές φιλικές σχέσεις που διατηρούμε με αυτούς”.

Οι ξένοι επενδυτές που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους Έλληνες Μετόχους κκ. Δημήτριο & Γεώργιο Μελισανίδη και αυτό αντανακλάται σαφέστατα στην δημιουργική και αποτελεσματική λειτουργία λήψης αποφάσεων από το Δ.Σ. της Εταιρείας.

Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη μπει σε μία νέα και ενδιαφέρουσα εποχή ανάπτυξης και του ευχόμεθα κάθε επιτυχία σε αυτή την νέα φάση για το συμφέρον όχι μόνον όλων των μετόχων του αλλά επίσης και της Ελληνικής Κοινωνίας εν συνόλω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v