Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αξιοποίηση οικοπέδου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Λάρισα

Το ιδιόκτητο οικόπεδο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, έχει εμβαδόν 2.000 τ.μ και αποδίδει κτίριο επιφάνειας 6.000 τ.μ περίπου με μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη 1.445,07 τ.μ.

Αξιοποίηση οικοπέδου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Λάρισα

Προκειμένου το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να αντιμετωπίσει τις στεγαστικές ανάγκες των Διοικητικών του Υπηρεσιών στον Νομό Λαρίσης, προτίθεται να αξιοποιήσει το ιδιόκτητο οικόπεδό του που ευρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Λάρισας και επί των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ίδρυμα διερευνά καινοτόμες για το Δημόσιο μεθόδους όπως αυτή της ανέγερσης του κτηρίου με την μέθοδο της αντιπαροχής, στοχεύοντας στην καλύτερη και οικονομικά συμφερότερη λύση με την μικρότερη επιβάρυνση του προϋπολογισμού του.

Το ιδιόκτητο οικόπεδο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, έχει εμβαδόν 2.000 τ.μ και αποδίδει κτίριο επιφάνειας 6.000 τ.μ περίπου με μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη 1.445,07 τ.μ. Σε περίπτωση δε, που επιτρέπεται η δόμηση με αντισταθμιστικά οφέλη του ΓΟΚ, η επιφάνεια προσαυξάνεται τουλάχιστον 10%.

Βούληση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι να αποκτήσει ιδιόκτητο αυτοτελές κτίριο ή ιδιόκτητο χώρο με ανεξάρτητη είσοδο αποκλειστικής χρήσης, για την στέγαση των Διοικητικών του Υπηρεσιών, επιφάνειας ανωδομής περίπου 3.000 τ.μ και επιπλέον 950 τ.μ για χώρους αρχείων που θα μπορούσαν να είναι και υπόγειοι, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v