Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άρση ασυλίας για έναν ακόμη βουλευτή ΧΑ ζητά ο Α. Πάγος

Ο Α. Ματθαιόπουλος φέρεται, τον Αύγουστο του 2005 μαζί με τον Αναστάσιο Τριανταφύλλου και άλλα άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, να χρησιμοποιεί σωματική βία και απειλές σε βάρος Έλληνα πολίτη και να αποσπούν την τσάντα που κρατούσε.

Άρση ασυλίας για έναν ακόμη βουλευτή ΧΑ ζητά ο Α. Πάγος

Με ζητούμενο την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ληστείας διαβιβάστηκε ως κατεπείγουσα, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην Βουλή , η σχετική δικογραφία.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επρόκειτο να δικαστεί στις 30 Απριλίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για ληστεία από κοινού, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας.

Ο Α. Ματθαιόπουλος φέρεται ότι τον Αύγουστο του 2005 μαζί με τον Αναστάσιο Τριανταφύλλου και άλλα άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές σε βάρος Έλληνα πολίτη, με επικείμενο κίνδυνο κατά της ζωής του, του αποσπάσανε την τσάντα που κρατούσε. Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην ομάδα του Α Ματθαιόπουλου, ήταν και ο ανήλικος τότε Αλέξανδρος Κασιδιάρης, αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος όμως απαλλάχθηκε με σχετικό βούλευμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v