Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία : δύο συμπληρωματικές έννοιες», διοργανώνουν στις 7 Μαΐου 2014 το ΕΒΕΘ και ο εκπαιδευτικός οργανισμός ICBS Thessaloniki Business College.

Εκδήλωση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο εκπαιδευτικός οργανισμός ICBS Thessaloniki Business College διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία : δύο συμπληρωματικές έννοιες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, από 6.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ., στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29).

Η θεματολογία θα αναπτυχθεί σε τρεις ενότητες:

1. «Καινοτομία και επιχειρησιακή κουλτούρα» με εισηγητή τον πρόεδρο της Redestos Agrotechnology Group, Νίκο Ευθυμιάδη.

2. «Τα 4 επίπεδα της καινοτομίας» με εισηγητή τον ακαδημαϊκό διευθυντή του ICBS, Χρήστο Μαλαβάκη.

3. «Παρουσίαση καινοτομικής επιχείρησης: Πραγματικές περιπτώσεις» με εισηγητές τον εμπορικό διευθυντή της Kleemann, Λάζαρο Ασβεστόπουλο και τον προϊστάμενο του Τμήματος Παραγωγής της «Χατζόπουλος ΑΕ», Γιώργο Καραπασίδη.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την ημερίδα -για την οποία δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής- πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το σχετικό on line δελτίο συμμετοχής, το οποίο βρίσκεται στο πεδίο «Σημαντικά θέματα», στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr), το αργότερο μέχρι την Τρίτη 6 Μαΐου 2014, για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης.

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370- 132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v