Σε απολογία καλούνται 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Οι ανακρίτριες καλούν για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση τη σύζυγο του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και τους βουλευτές Μιχάλη Αρβανίτη, Δημήτρη Κουκούτση και Νίκο Κούζηλο.

Σε απολογία καλούνται 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στις 5 Μαϊου, καλούνται από τις εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που διερευνά η δικαιοσύνη.

Οι ανακρίτριες μετά την απαντητική επιστολή του προέδρου της Βουλής, που τους γνωστοποιούσε πως ήρθη η ασυλία 5 βουλευτών, καλούν στις 5 Μαίου για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση τη σύζυγο του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και τους βουλευτές Μιχάλη Αρβανίτη, Δημήτρη Κουκούτση και Νίκο Κούζηλο.

Οι ανακρίτριες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έστειλαν κλήση προς απολογία στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη, παρότι ήδη από τις 2 Απριλίου έχει αρθεί η ασυλία του για το κακούργημα γης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες κλήσεις πρός τους υπόλοιπους βουλευτές αλλά θα πρέπει πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασια αρσης της ασυλιας τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v