ΟΑΕΔ: Αύριο το 4ο Forum Εργασίας

Η εκδήλωση έχει στόχο την εξοικείωση των ανέργων με υποψήφιους εργοδότες που έχει ως στόχο την στήριξη, προώθηση και ομαλή ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

ΟΑΕΔ: Αύριο το 4ο Forum Εργασίας

Το 4ο Forum Εργασίας του ΟΑΕΔ πραγματοποιείται Σάββατο 10 Μαΐου 2014 από τις 09.00 έως τις 18.00 στον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ» (Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα).

Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει την τέταρτη οργανωμένη κινητοποίηση με γνώμονα την εξοικείωση των ανέργων με υποψήφιους εργοδότες που έχει ως στόχο την στήριξη, προώθηση και ομαλή ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Κατά τη διάρκεια του Forum Εργασίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία εξατομικευμένης υποστήριξης για αναζήτηση εργασίας, παροχής συμβουλών για την σωστή σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, αλλά και την απαραίτητη καθοδήγηση για την γενικότερη ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θ. Αμπατζόγλου και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κα Άννα Στρατινάκη, θα παρουσιάσουν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ και την Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την απασχόληση της νεολαίας (Youth Guarantee) στις 12.00 το μεσημέρι. Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις.

Αναλυτικά στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

Ευκαιρίες Εργασίας και Καριέρας. Θα εξασφαλίσει στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων και χαρακτηριστικών.

• Συζητήσεις σε πάνελ ομιλιών σχετικές με τα θέματα της αγοράς εργασίας.

Workshops με στόχο την παρουσίαση των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών που παρέχει ο Οργανισμός προς τους ανέργους.

• Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα βρίσκονται εξειδικευμένοι Σύμβουλοι όπου θα δίνουν σχετικές οδηγίες για τη διαμόρφωση και τη βελτίωση των βιογραφικών σημειωμάτων των ενδιαφερομένων.

• Η υπηρεσία Eures θα ενημερώνει σχετικά με τους τρόπους αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

 

***Το αναλυτικό πρόγραμμα του forum δημοσιεύεται στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v