Προβάδισμα 4,7% για ΣΥΡΙΖΑ σε γκάλοπ για ευρωεκλογές

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,4% στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές. Δεύτερη με 22,7% η Νέα Δημοκρατία. Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή με 8,7%, Το Ποτάμι με 8,1%, το ΚΚΕ με 6,4%, η Ελιά με 6,2%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και η Δημοκρατική Αριστερά με 1,4%.

Προβάδισμα 4,7% για ΣΥΡΙΖΑ σε γκάλοπ για ευρωεκλογές
Μεγάλη ανατροπή καταγράφει το exit poll της ΚάπαResearch και για τις ευρωεκλογές της προσεχούς Κυριακής, με το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται σημαντικά της ΝΔ με ποσοστό 4,7% στην πρόθεση ψήφου για την επικείμενη κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το exit poll της ΚάπαResearch για το Βήμα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος με 27,4% και η ΝΔ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 22,7% και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή με 8,7%, Το Ποτάμι με 8,1%, το ΚΚΕ με 6,4%, η Ελιά με 6,2%, η Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και η Δημοκρατική Αριστερά με το πενιχρό 1,4%. Επίσης, το 7,3% προτιμά κάποια άλλα κόμματα και η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 7,8%.

Στο exit poll της ΚάπαResearch και για τις ευρωεκλογές της προσεχούς Κυριακής καταγράφεται και η πρόθεση ψήφου ανά περιφέρεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v