Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Γνωρίζω τι και πώς πρέπει να αλλάξει

«Με την ψήφο του ο ελληνικός λαός έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Σαμαράς: Γνωρίζω τι και πώς πρέπει να αλλάξει

Η κυβέρνηση άντεξε, αλλά πήρε το μήνυμα, είπε ο πρωθυπουργός στο σχόλιό του για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και τις αυτοδιοικητικές κάλπες.

«Η κυβέρνηση παραμένει εγγυητής για τη σταθερότητα και την ομαλή πορεία της χώρας. Και συνεχίζει για να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια» σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Περάσαμε την πιο μεγάλη δοκιμασία που είχε ποτέ χώρα σε καιρό ειρήνης. Πριν από δύο χρόνια με τη δική σας εντολή αποτρέψαμε τα χειρότερα για την Ελλάδα. Σήμερα αποτρέψαμε τον εφιάλτη να γυρίσουμε πίσω την περιπέτεια που ζήσαμε και ξεπεράσαμε» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Με την ψήφο του ο ελληνικός λαός έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε: «Άκουσα τους πολίτες προσεκτικά και γνωρίζω τα προβλήματά τους. Γνωρίζω τι και πώς πρέπει να αλλάξει».

«Είναι ευτύχημα για την Ελλάδα ότι η κυβέρνησή μας άντεξε στις ακραίες επιθέσεις εναντίον μας» τόνισε ο πρωθυπουργός και εξήγησε ότι «όσοι προσπάθησαν να δώσουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις εκλογές απέτυχαν».

«Το σύνθημα 'την Κυριακή ψηφίζουμε τη Δευτέρα φεύγουν' έπεσε στο κενό. Η αξιωματική αντιπολίτευση που ήθελε την ανατροπή της κυβέρνησης δεν μπόρεσε σε καιρό κρίσης να αυξήσει καν τα ποσοστά της από τις εθνικές εκλογές. Και ήθελε και πρόωρες εκλογές», συμπλήρωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

 


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v