Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Εκλογές το συντομότερο δυνατό

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η κυβέρνηση έχει χάσει την πολιτική της νομιμότητα. Ζήτησε προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.

Τσίπρας: Εκλογές το συντομότερο δυνατό

Προσφυγή άμεσα στη λαϊκή ετυμηγορία μετά τα αποτελέσματα των σημερινών ευρωεκλογών ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας

Ο λαός μας έδωσε εντολή να επισπεύσουμε. Μια εντολή να ανταποκριθούμε στο αίτημα των καιρών για τη συγκρότηση μιας πατριωτικής συμμαχίας που θα αποτελέσει την απόλυτη πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και αναρωτήθηκε: Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα διαπραγματευτεί το θέμα του χρέους ο Αντώνης Σαμαράς; Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα παρουσιάσει το μνημόνιο και θα λάβει νέα μέτρα;

Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε πρόσχημα νομιμότητας, σημείωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα νίκη του ελληνικού λαού και ευχαρίστησε τις ευρύτερες δυνάμεις που συσπειρώθηκαν γύρω από την αξιωματική αντιπολίτευση με στόχο την ανατροπή των μνημονίων. «Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον λαό μας. Η ετυμηγορία του είναι γενναία και πεντακάθαρη. Παρά την προπαγάνδα του φόβου καταδίκασε την κυβέρνηση των μνημονίων και για πρώτη φορά ανέδειξε την Αριστερά σε πρώτη δύναμη» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αύριο όλη η Ευρώπη θα μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ και ήδη σήμερα οι λαοί της Ευρώπης πανηγυρίζουν για την ήττα των μνημονίων και της λιτότητας» τόνισε.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v