Μπαλτάκος: Δεν θα τα καταφέρει η Αριστερά

Ανοιγμα της Ν.Δ. προς τα Δεξιά ζητά ο πρώην γγ της κυβέρνησης και υποστηρίζει ότι "έχουμε ήδη στα δεξιά μας ένα 16,5% του εκλογικού σώματος να μας περιμένει". Επίθεση στην Αριστερά.

Μπαλτάκος: Δεν θα τα καταφέρει η Αριστερά

Eκλογικό «άνοιγμα» της Νέας Δημοκρατίας προς τα δεξιά της, όπου υπάρχει ένα ποσοστό 16,5% ζητά ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξή του στο Βήμα. «Ο στόχος είναι ένας και οι δρόμοι πολλοί. Έχουμε ήδη στα δεξιά μας ένα 16,5% του εκλογικού σώματος να μας περιμένει. Ως που θα φτάσει αυτό το ποσοστό; Είναι κατακερματισμένο και πολιτικά ανεκμετάλλευτο. Θα αφήσουμε αυτά τα κομμάτια διάσπαρτα;», ρωτά υποστηρίζοντας ότι πρέπει να είναι ανοιχτή η πόρτα και στον Γ. Καρατζαφέρη.

Ερωτηθείς για το αν η ΝΔ πρέπει να πάει σε εκλογές ο κ. Μπαλτάκος απάντησε: «Γιατί; Για να τις χάσει; Για να έρθει στην εξουσία η Αριστερά;».

Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ιστορική η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, συμπληρώνει όμως ότι. «δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα «Συμφωνία της Βάρκιζας». Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα».
Σύμφωνα με τον ίδιο δεν πρέπει να ξαφνιάζει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής υποστηρίζοντας ότι οφείλεται στην εσφαλμένη λογική των αντιπάλων της που επιχείρησαν να την δαιμονοποιήσουν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v