Αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη με βαρείς όρους ζητά ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας προτείνει μεταξύ άλλων απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου,απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του Ν. Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο.

Αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη με βαρείς όρους ζητά ο εισαγγελέας
Εξαιρετικά βαρείς περιοριστικούς όρους αντιτείνει στην αναγκαστική αποφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη λόγω παρελευσης του 18μηνου για την υπόθεση της Proton Bank ο εισαγγελέας.

Συγκεκριμένα προτείνει: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου,απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του Ν. Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σε κάθε περίπτωση, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα παραμείνει στην φυλακή , δεδομένου ότι έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Ως προς τους λοιπούς προφυλακισμένους για εμπλοκή στην υπόθεση της Proton Bank , δηλαδή τους Δημ. Σαραμάντη, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαραγδα Λιαρμακοπουλου ο εισαγγελέας εισηγείται να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v