Συνάντηση Σαμαρά- Σόιμπλε την Τρίτη στην Πορτογαλία

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πολιτικών μετά τις ευρωεκλογές.

Συνάντηση Σαμαρά- Σόιμπλε την Τρίτη στην Πορτογαλία
Συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα έχει στην Πορτογαλία ο πρωθυπουργός και σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητήσουν την πορεία του ελληνικού προγράμματος αλλά και τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν σε αυτό.

Όπως μετέδωσε το MEGA, πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πολιτικών μετά τις ευρωεκλογές και όπως αναμένεται ο Αντώνης Σαμαράς θα βάλει στο τραπέζι τα "αγκάθια" του προγράμματος, τα αιτήματα της ελληνικής πλευράς για διορθώσεις και φοροελαφρύνσεις.

O πρωθυπουργός θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με αντικείμενο «Στρατηγική για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση 2014-2019». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μετάσχει σε γεύμα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Γιόζεφ Ντολ, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ και τον γενικό γραμματέα του ΕΛΚ, στο οποίο θα παρακαθίσει και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλγκφανκ Σόιμπλε.

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέδρο Πάσος Κοέλιο, με τον πρόεδρο του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντόλ και με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βίβιαν Ρέντινγκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v