Σπάρτακος: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες για τη «μικρή ΔΕΗ»

Για τη «μητέρα των μαχών» μιλά το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΗ.

Σπάρτακος: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες για τη «μικρή ΔΕΗ»

Ομόφωνη απόφαση για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Σπάρτακος σε έκτακτη συνεδρίαση του το πρωί της Κυριακής. Η έναρξη των κινητοποιήσεων προγραμματίζεται με την έναρξη της συζήτησης του Σχεδίου Νόμου στην Βουλή την Πέμπτη 26/6 με απώτερο στόχο την απόσυρση του επίμαχου σχεδίου που όπως υποστηρίζει «ξεπουλά την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας ρίχνοντάς την στα χέρια των λαίμαργων ιδιωτικών συμφερόντων».

Όπως αναφέρεται «ο Σπάρτακος προγραμματίζει με συνέπεια και μεθοδικότητα την επόμενη φάση της μητέρας των μαχών καλώντας σε συστράτευση, ουσιαστική συμμετοχή και στήριξη άπαντες τους εργαζόμενους, τους θεσμικούς φορείς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και κάθε έναν πολίτη τούτης της χώρας».

«Περαιτέρω, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προκειμένου να προσδώσει ένταση και αξία στα όσα προγραμματίζονται, πρόκειται να έχει δυναμική παρουσία στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας σε μία προσπάθεια (συνεπεία των ραγδαίων εξελίξεων) να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης με στόχο να υπάρξει, άμεσα, σωστή οργάνωση του κοινού αγώνα που επιβάλλεται να είναι επιτυχής». σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v