Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σεμινάριο marketing analytics από Alba και SAS

Το ALBA και η SAS πραγματοποίησαν τον Ιούνιο σεμινάριο στις εξελιγμένες τεχνολογίες marketing analytics για τους φοιτητές του προγράμματος MSc in Marketing.

Σεμινάριο marketing analytics από Alba και SAS

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη SAS, κορυφαία εταιρία στο χώρο των Business Analytics και Big Data, σχετικά με τη διεξαγωγή ενός workshop διάρκειας δεκατεσσάρων ωρών με τίτλο «Marketing Analytics with SAS» για τους φοιτητές του προγράμματος MSc in Marketing.

Το σεμινάριο «Marketing Analytics with SAS», το οποίο έλαβε χώρα στα μέσα Ιουνίου, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσει τους φοιτητές, όχι μόνο να καταλάβουν τη σημασία των αναλυτικών μεθόδων για τα σύγχρονα τμήματα μάρκετινγκ, αλλά πολύ περισσότερο να αποκτήσουν άμεση εμπειρία στη χρήση του SAS Enterprise Miner, κορυφαίου εργαλείου στο χώρο και ιδιαίτερα διαδεδομένο στον επιχειρησιακό κόσμο παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών η διδασκαλία των αναλυτικών μεθόδων έγινε μέσω case studies, ενώ κάθε φοιτητής είχε αποκλειστική πρόσβαση σε προσωπικό υπολογιστή με το λογισμικό εγκατεστημένο.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί την επέκταση συνεργασίας που ανακοίνωσε το ALBA στην αρχή του έτους στον τομέα των Executive Seminars και δείχνει ότι και οι δύο οργανισμοί μοιράζονται το ίδιο όραμα σχετικά με την προώθηση της γνώσης. Συγχρόνως πιστεύουν ακράδαντα ότι ο συνδυασμός γνώσεων των εργαλείων και λύσεων της SAS με τις γνώσεις γύρω από το χώρο των αναλυτικών μεθόδων μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις προοπτικές των φοιτητών στην αγορά εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς τόσο το ALBA χαίρει αναγνώρισης αλλά και η γνώση εργαλείων SAS έχει μεγάλη ζήτηση στον επιχειρηματικό κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v