Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Και οι οκτώ πέρασαν στην τελική φάση

Ολοι οι ενδιαφερόμενοι κατά την πρώτη φάση του διαγωνισμού για το 67% του ΟΛΘ περνούν στο επόμενο στάδιο σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Δ.Σ. του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων - Προχωρά και ο διαγωνισμός για το ιπποδρομιακό στοίχημα.

ΟΛΘ: Και οι οκτώ πέρασαν στην τελική φάση

Και οι οκτώ όμιλοι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το 67% των μετοχών του ΟΛΘ προκρίνονται στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ). Πρόκειται για τις


· APM Terminals, B.V.

· Deutsche Invest Equity Partners, GmbH

· Duferco Particiption Holding, SA

· International Container Terminal Services, Inc

· Mitsui & Co., Ltd.

· P&O Steam Navigation Company (DP World)

· Russian Railways JSC / GEK TERNA S.A.

· Yilport Holding, Inc


Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ εγκρίθηκαν τα αρχικά σχέδια της Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών και Συμφωνίας Μετόχων και η διαγωνιστική διαδικασία εξελίσσεται στη Β' φάση, όπου οι προεπιλεγέντες επενδυτές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε λεπτομερή στοιχεία για την ΟΛΘ ΑΕ και τους ειδικούς όρους του διαγωνισμού (data room). 

Τέλος, δόθηκαν τα τελικά τεύχη του διαγωνισμού για το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στους επιλεγέντες επενδυτές, οι οποίοι κλήθηκαν να υποβάλλουν τις δεσμευτικές τους προσφορές το αμέσως επόμενο διάστημα. Ενδιαφέρον για το ιπποδρομιακό στοίχημα είχαν εκδηλώσει η γαλλική PMU και η κοινοπραξία της Intralot με τον ιππόδρομο του Μπουένος 'Αιρες. Δεν είναι γνωστό αν και οι δύο ενδιαφερόμενοι καταθέσουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v