Σημαντική διάκριση για τους ιδρυτές της Saxo Bank

Οι Kim Fournais και Lars Seier Christensen, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και συνιδρυτές της Saxo Bank αναγνωρίζονται για 6η συνεχή χρονιά για τη συνεισφορά τους στην καινοτομία της τεχνολογίας συναλλαγών.

Σημαντική διάκριση για τους ιδρυτές της Saxo Bank

Οι Kim Fournais και Lars Seier Christensen, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και συνιδρυτές της, Saxo Bank, εντάχθηκαν για 6η συνεχή χρονιά στη λίστα Tech 50 του Institutional Investor, ως αναγνώριση της συμβολής τους στην τεχνολογική εξέλιξη και την καινοτομία στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα μιας χρονιάς κατά την οποία η Saxo Bank εγκαινίασε τη νέα πλατφόρμα της, TradingFloor.com – την πλατφόρμα που περιλαμβάνει επενδυτικά προϊόντα από όλες τις κατηγορίες, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε επενδυτές από όλο τον κόσμο να μοιράζονται μεταξύ τους τις επενδυτικές επιλογές τους, μετατρέποντας με αυτόν τον τρόπο τις συναλλαγές σε μια εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης.

Η λίστα Tech 50 δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το Institutional Investor, που αποτελεί κορυφαίο εκδοτικό οίκο για επιχειρηματικά θέματα. Στον Lars Seier Christensen αναγνωρίστηκε η εξέλιξη της Saxo Bank ως ένας από τους βασικούς παίκτες στον χώρο των επενδυτικών συναλλαγών, ενώ ο Kim Fournais διακρίθηκε για τη μεταφορά των καινοτόμων πρωτοβουλιών της Τράπεζας σε όλες τις τεχνολογικές υπηρεσίες και πλατφόρμες της.

Ο Kim Fournais και ο Lars Seier Christensen δήλωσαν από κοινού πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρίσκονται για ακόμη μια φορά, στη λίστα Tech 50 του Institutional Investor. «Η τεχνολογική καινοτομία στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες έχει ξεκινήσει να επιταχύνεται, καθώς ο συγκεκριμένος κλάδος ανακάμπτει από τον απόηχο της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης. Για πολύ μεγάλο διάστημα, οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί βασίζονταν στα παραδοσιακά κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες, οι οποίοι σήμερα πλέον καθοδηγούν τις εξελίξεις και ο κλάδος σπεύδει να προσαρμοστεί. Αντίθετα με τον καταναλωτικό κλάδο, που έφθασε στο σημείο καμπής πριν από μια δεκαετία, οι χρηματοπιστωτικές αγορές βιώνουν σήμερα την αλλαγή. Η καινοτομία αποτελεί πλέον μονόδρομο. Αντιληφθήκαμε την αλλαγή αυτή νωρίς και, ως εκ τούτου, η πλατφόρμα συναλλαγών της Saxo Bank διευρύνει τα όρια του τεχνολογικά δυνατού», ανέφεραν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v