Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρέθηκε το κρυσφύγετο που έμεναν Μαζιώτης - Ρούπα

Πρόκειται για διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για συνεργό του συλληφθέντα.

Βρέθηκε το κρυσφύγετο που έμεναν Μαζιώτης - Ρούπα

Όπως αποκάλυψε ο realfm 97,8, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι Αρχές εντόπισαν το σπίτι όπου διέμεναν τα τελευταία δύο χρόνια ο Νίκος Μαζιώτης, η Πόλα Ρούπα και το παιδί τους. Πρόκειται για διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου.

Το διαμέρισμα νοικιάστηκε από την σύντροφο του Μαζιώτη, η οποία παρουσιάστηκε ως μεταφράστρια. Λίγο καιρό αργότερα, έκανε την εμφάνισή του ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος για τρομοκρατική δράση. Ο ίδιος απέφευγε όλο αυτό το διάστημα να πει σε όσους τον ρωτούσαν τι δουλειά έκανε.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φρόντιζε να πληρώνει στην ώρα τους ενοίκια και λογαριασμούς, ενώ το κουδούνι του σπιτιού όπου διέμενε δεν υπήρχε όνομα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα εξεδώθη ένταλμα σύλληψης σε βάρος συνεργού του Μαζιώτη, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στις ληστείες που διέπραξε, εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές. Τα στοιχεία του προσώπου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Παράλληλα, οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης, για τυπικούς λόγους, και σε βάρος του Νίκου Μαζιώτη. Ο τρομοκράτης παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και ήδη από εχθές το βράδυ ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα και σωρεία πλημελληματικών κατηγοριών.

 Πηγή: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v