Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ουδέν σχόλιον» από Κομισιόν για το ραντεβού στο Παρίσι

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν σημείωσε ότι η 5η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα γίνει στην Αθήνα μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ δεν σχολίασε το ραντεβού στο Παρίσι.

«Ουδέν σχόλιον» από Κομισιόν για το ραντεβού στο Παρίσι

Στην Αθήνα, στα μέσα Σεπτεμβρίου θα γίνει η επόμενη, 5η αξιολόγηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, σύμφωνα με τον αρμόδιο για την Ελλάδα, εκπρόσωπο της Κομισιόν Αντουάν Κολομπανί.

Κληθείς να απαντήσει εάν θα συμμετέχει προσωπικό της Κομισιόν σε συνάντηση που θα γίνει σε άλλη χώρα, πιθανότατα στο Παρίσι, κι αν αυτή η έχει να κάνει με την 5η αξιολόγηση, ο κ. Κολομπανί απάντησε «Δεν έχω άλλο σχόλιο».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν διάρκεια της επόμενης αξιολόγησης θα είναι περιορισμένη, η απάντηση του εκπροσώπου της Κομισιόν ήταν ότι δεν μπορεί να απαντήσει πόσο θα διαρκέσει η επόμενη αξιολόγηση.

«Πιστεύω ότι από την πείρα μας γνωρίζουμε το χρονικό διάστημα» πρόσθεσε. Τέλος, στην ερώτηση εάν έχει ζητηθεί από την ελληνική πλευρά, ο έλεγχος να κρατήσει λιγότερο λόγω του αρνητικού αντίκτυπου που έχει στην κοινωνία και τις αγορές, η απάντηση του κ. Κολομπανί ήταν «Δεν γνωρίζει τέτοιο αίτημα», ενώ δεσμεύτηκε να το ελέγξει και να απαντήσει.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v