Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ.Γ.Καταναλωτή: Προληπτική ανάκληση μεταλλικής καρέκλας

Να επιστρέψουν στα καταστήματα Μαρινόπουλος τις μεταλλικές καρέκλες Wicker Carrefour, GD16564, καλεί τους καταναλωτές η εταιρεία. Προληπτική η ανάκληση από κίνδυνο πτώσης.

Γ.Γ.Καταναλωτή: Προληπτική ανάκληση μεταλλικής καρέκλας

Η Μαρινόπουλος ΑΕ ενημερώνει όλους τους καταναλωτές, που έχουν αγοράσει τη μεταλλική καρέκλα Wicker Carrefour GD 16564, που διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση, με γραμμοκώδικα (bar code): 3608144281988, ότι προχωρά σε οικειοθελή ανάκληση των προϊόντων αυτών.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η εταιρεία προχώρησε στην απόφαση αυτή, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, επειδή λόγω κατασκευαστικής αστοχίας μπορεί να υπάρχει παραμόρφωση στη δομή του προϊόντος και κατ' επέκταση να προκληθεί πτώση του χρήστη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα συμβάν στην Ελλάδα, που να σχετίζεται με το ανωτέρω προϊόν.

Οι καταναλωτές που αγόρασαν το προϊόν παρακαλούνται να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα που το έχουν αγοράσει, προκειμένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο με την αξία της αγοράς του προϊόντος. Αντίστοιχα, καλούνται οι καταναλωτές να ενημερώσουν τα άτομα στα οποία έχουν ενδεχομένως δωρίσει το συγκεκριμένο προϊόν ότι μπορούν να το επιστρέψουν χωρίς την απόδειξη αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε. στο τηλέφωνο 801 802 5000 (ώρες λειτουργίας από 08.00πμ έως 22:00μμ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v