Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΑΙΠΕΔ: Νέος διαγωνισμός για ιπποδρομιακό στοίχημα

Με έναν σίγουρο υποψήφιο, το σχήμα ΟΠΑΠ - GFP, το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων επαναπροκήρυξε σήμερα το διαγωνισμό για την 20ετή άδεια του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Ο νέος διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μια φάση, με την υποβολή δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.

ΤΑΙΠΕΔ: Νέος διαγωνισμός για ιπποδρομιακό στοίχημα

Την έναρξη δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για τη χορήγηση δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, για 20 χρόνια, ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε μία φάση. 

Τα ενδιαφερόμενα μέρη που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλουν τις Προσφορές τους, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που θα αναφέρονται στην Πρόσκληση, όχι αργότερα από την 12:00μμ ώρα Ελλάδος, την 19η Σεπτεμβρίου 2014.

Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη από σήμερα στον διαδικτυακό τόπο www.hradf.com.

Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο είναι η Άλφα Τράπεζα και η Credit Agricole και Νομικοί Σύμβουλοι οι δικηγορικές εταιρείες Δρυλλεράκης & Συνεργάτες και Καρατζάς & Συνεργάτες.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα επισημοποιήθηκε το σχήμα του ΟΠΑΠ με την επενδυτική εταιρεία Global Family Partners (GFP) το οποίο έχει δεσμευθεί στο ΤΑΙΠΕΔ πως θα προσφέρει τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ για την 20ετή άδεια του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Την Τετάρτη είχε ακυρωθεί ο πρώτος διαγωνισμός καθώς η προσφορά της Intralot δεν είχε θεωρηθεί ικανοποιητική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v