Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η παρουσία του ΕΒΕΘ στην 79η ΔΕΘ

Στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ» έναντι της εισόδου Πλ. Σιντριβανιού θα συμμετάσχουν 45 επιχειρήσεις, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Η παρουσία του ΕΒΕΘ στην 79η ΔΕΘ

Δυναμική θα είναι και φέτος η παρουσία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην 79η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, από τις 6 ως τις 14 Σεπτεμβρίου 2014, με βασικούς άξονες την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα δώσει το παρόν στο περίπτερο 10, ωφέλιμου εμβαδού 1.100 τ.μ. και θα πλαισιωθεί από 45 επιχειρήσεις –μέλη του, οι οποίες επιδοτήθηκαν για το σκοπό αυτό από το Επιμελητήριο. 

Με αυτό τον τρόπο, το ΕΒΕΘ ενισχύει την τοπική επιχειρηματική κοινότητα και συγχρόνως αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, εμπράκτως, τη στήριξή του στο θεσμό της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ» -που βρίσκεται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, έναντι της εισόδου Πλ. Σιντριβανιού- θα συμμετάσχουν 45 επιχειρήσεις, οι οποίες θα εκθέσουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους σε σταντ εμβαδού από 12 τ.μ. έως 120 τ.μ. η καθεμιά.

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, για την επιλογή των οποίων τηρήθηκε αυστηρά σειρά προτεραιότητας, θα έχουν και τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης. Τα αντικείμενα στα οποία δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ» είναι, μεταξύ άλλων, τα εξής: συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εισαγωγές- εμπορία οπτικών ειδών, freelance creative, είδη αυτοκινήτου και αξεσουάρ, είδη υγιεινής, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, οπωρικά- λαχανικά, εμπορία και εκδόσεις βιβλίων, ειδών αστρονομίας, εξοπλισμός- διακόσμηση- διαφήμιση καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, μηχανήματα, εργαλεία, υλικά χρυσοχόων-ωρολογοποιών, ιατρικά είδη κατ’ οίκον, εισαγωγές- εμπορία ταπετσαριών τοίχου και δαπέδων, χειροποίητα χαλιά Ανατολής, κατασκευή- εμπορία λογισμικού και ιστοσελίδων, εμπορία Η/Υ, θεραπευτικές συσκευές, αγροτικά και δασικά μηχανήματα και εργαλεία, αυτοκόλλητες ταινίες, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, μάρμαρα-τζάκια, ψιλικά- κλωστικά, χαλιά- λευκά είδη, διανομές τροφίμων, γεωργικά εργαλεία, έπιπλα, ιατρικά και ορθοπεδικά προϊόντα.

Παράλληλα, το ΕΒΕΘ –σε ειδικό σταντ- θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη του αλλά και τις δράσεις που αναπτύσσει για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας αλλά και την επίλυση προβλημάτων που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της.

Το «Περίπτερο του ΕΒΕΘ» θα είναι ανοιχτό για το κοινό τις ώρες λειτουργίας της 79ης ΔΕΘ, δηλαδή, τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, το Σάββατο 6/9 (πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης) από τις 12.30 μετά το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, την Κυριακή 7/9 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και το δεύτερο Σαββατοκύριακο (13 και 14 Σεπτεμβρίου) από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v