Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεωφορείο... οι επενδύσεις! - To START UP Bus Greece 2014

Πρόσκληση σε νέους επιχειρηματίες να ταξιδέψουν στην Ευρώπη και να ανακαλύψουν επενδυτές από το εξωτερικό. Η Ελλάδα για πρώτη φορά συμμετέχει σε αυτό τον πανευρωπαϊκό θεσμό.

Λεωφορείο... οι επενδύσεις! - To START UP Bus Greece 2014

Ένα πραγματικό λεωφορείο είναι έτοιμο να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Βιέννη έχοντας ως επιβάτες φοιτητές, επαγγελματίες και οποιοδήποτε νέο άνθρωπο θέλει να μοιρασθεί τις ιδέες του με επενδυτές που θα περιμένουν στον προορισμό του λεωφορείου πιστεύοντας και αξιολογώντας τις καινοτομίες, ώστε να τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους.

Η Ελλάδα για πρώτη φορά συμμετέχει σε αυτό τον πανευρωπαϊκό θεσμό μαζί με άλλες επτά χώρες (Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία, Εσθονία).

Η διάρκεια του ταξιδιού του ελληνικού λεωφορείου για την Βιέννη θα είναι 72 ώρες. Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επίδοξοι επιβάτες-επιχειρηματίες και επαγγελματίες, αλλά σίγουρα χρειάζονται και άλλοι.

Το πάντρεμα των νεοπαγών επιχειρήσεων με τους υποψήφιους επενδυτές θα λάβει σάρκα και οστά μετά την συνάντηση και των οκτώ λεωφορείων στην Βιέννη.

Εκεί θα διοργανωθεί το Pioneers Festival, το συνέδριο όπου η τεχνολογία και η επιστήμη θα συναντήσουν την επιχειρηματικότητα με εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ των start-ups και των δυνητικών επενδυτών που θα συμμετέχουν.

 

* Δείτε τις λεπτομέρειες για συμμετοχή στο λεωφορείο (www.europe.star tupbus.com/pre-apply-now)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v