Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο οι Παπανδρεΐκοί

Αποδοκιμασίες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, αποθέωση του Γιώργου Παπανδρέου. Απών ο Κώστας Σημίτης, παρόντες όλοι οι βουλευτές και τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ανανέωση του ραντεβού στη μεθαυριανή επίσημη εκδήλωση για τα 40 χρόνια ζωής του κόμματος.

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο οι Παπανδρεΐκοί

Ένταση, συνθήματα, αποδοκιμασίες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και αποθέωση του Γιώργου Παπανδρέου επιφύλασσε η σημερινή εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο.

Πρόκειται για την πρώτη από τις δύο εκδηλώσεις που γίνονται με αφορμή τα 40 χρόνια ζωής του ΠΑΣΟΚ, καθώς η δεύτερη, η επίσημη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, στον ίδιο χώρο, οργανωμένη από τη Χαρίλαου Τρικούπη.

Παρουσία σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, πολλών ηγετικών στελεχών του κόμματος αλλά και πλήθους κόσμου, ο πρώην και ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μπήκαν στην αίθουσα της εκδήλωσης με ελάχιστα λεπτά διαφορά, όμως το κλίμα απέναντί τους ήταν τελείως διαφορετικό. Τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα, χαρακτηριστικά: "Γιώργο, μαζί για την αλλαγή", «Παπανδρέου-Παπανδρέου», «Γιώργο, γερά να πέσει η Δεξιά», «Γιώργο σε φάγανε», «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό!».

Από την άλλη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έγινε δεκτός με γιουχαίσματα ή στην καλύτερη περίπτωση, με αδιαφορία. Κατά τον χαιρετισμό του, μάλιστα, στην εκδήλωση, σχολίασε το σύνθημα της πτώσης της δεξιάς: "Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το ποτέ και πώς φτάσουμε στη συνεργασία με τη δεξιά και το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη. Θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας", ανέφερε, ανανεώνοντας το ραντεβού για 48 ώρες αργότερα, με κάποιους πάντως να τον αποδοκιμάζουν και πάλι.

Χρειάστηκε μάλιστα και η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας προκειμένου να απομακρυνθεί κάποιος από την αίθουσα, διότι αποκαλούσε «προδότη» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Αυτή την ώρα μιλά ο Γιώργος Παπανδρέου. Από την εκδήλωση απουσίαζε ο Κώστας Σημίτης, ενώ θερμά χειροκροτήματα δέχθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.


VIDEO ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ by realmedialive

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v