ΟΑΕΔ: Παραδίδεται στους δικαιούχους οικισμός στη Θεσσαλονίκη

Ο οικισμός έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφανείας 17.778 τ.μ., στην περιοχή επέκτασης του Δημοτικού Διαμερίσματος Διαβατών του Δήμου Δέλτα. Απαρτίζεται από τριώροφα κτίρια και περιλαμβάνει διαμερίσματα, τεσσάρων δωματίων, επιφανειών από 108,40 έως 119,08 τ.μ.

ΟΑΕΔ: Παραδίδεται στους δικαιούχους οικισμός στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των παραχωρητηρίων των κατοικιών του οικισμού «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΙΧ» (Διαβατά) στους δικαιούχους τους. Η παράδοση θα γίνει από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου στο χώρο του οικισμού.

Ο οικισμός έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφανείας 17.778 τ.μ., στην περιοχή επέκτασης του Δημοτικού Διαμερίσματος Διαβατών του Δήμου Δέλτα. Απαρτίζεται από τριώροφα κτίρια και περιλαμβάνει διαμερίσματα, τεσσάρων δωματίων, επιφανειών από 108,40 έως 119,08 τ.μ., τριών δωματίων, επιφανειών από 89,20 έως 95,60 τ.μ., και δύο δωματίων, επιφανείας 69,38 τ.μ. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει αποθήκη και την αντίστοιχη θέση στάθμευσης.

Γενικότερα ο οικισμός είναι οργανωμένος με δρόμους, πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, ράμπες και διαδρόμους ΑμεΑ, διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο και πλήρη δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων, παροχής φυσικού αερίου, ηλεκτροδότησης και τηλεφωνοδότησης, καθώς και ηλεκτροφωτισμού περιβάλλοντος χώρου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v