Τη φωνή τους για το μέλλον της μεταποίησης θα ενώσουν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, τα Βιοτεχνικά Επιμελητήρια της χώρας.
Πρόκειται για τη δεύτερη σύσκεψη των Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων μέσα σε διάστημα δύο μηνών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναζητηθούν λύσεις για τη δημιουργία και εφαρμογή ενός σύγχρονου αναπτυξιακού πλάνου για τη μεταποίηση της χώρας.
Στη σύσκεψη, θα συμμετέχουν οι πρόεδροι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Παύλος Ραβάνης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αργύριος Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 27, στον τέταρτο όροφο, στις 18.30 μμ.
Την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΒΕΘ, θα λάβει χώρα η συνεδρίαση του Δικτύου Επιμελητηρίων Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος με την Πάφο της Κύπρου.