Φέσσας: Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα

"Η οικονομία δείχνει να σταθεροποιείται. Τα πρώτα σημάδια είναι θετικά. Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, 4-5 χρόνια πηγαίναμε όλο προς τα κάτω και τώρα σιγά-σιγά σταθεροποιείται και φαίνεται ότι θα ανακάμψει", δήλωσε ο κ. Φέσσας.

Φέσσας: Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα

Kαταθέσαμε κάποιες ιδέες και συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί και στην Κυβέρνηση και που αφορούν θέματα όπως είναι η διαχείριση των κόκκινων δανείων, η βιομηχανική πολιτική, ο κοινωνικός διάλογος, δήλωσε ο Θ. Φέσσας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κ. Παπούλια

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ «το πιο βασικό στο οποίο νομίζω ότι συμφωνούμε με τον Πρόεδρο είναι ότι χρειάζεται σταθερότητα, ένα πεδίο στο οποίο θα μπορούσε να αναπτυχθεί ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης.

Με συναίνεση, συμφωνία κοινωνική συνοχή και βασική λογική ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Στη συνομιλία που είχε ο κ. Φέσσας με τον Κ. Παπούλια τόνισε ότι "η οικονομία δείχνει να σταθεροποιείται. Τα πρώτα σημάδια είναι θετικά. Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, 4-5 χρόνια πηγαίναμε όλο προς τα κάτω και τώρα σιγά-σιγά σταθεροποιείται και φαίνεται ότι θα ανακάμψει"

Σε ό,τι αφορά την βιομηχανία ανέφερε πως "η βιομηχανική παραγωγή είναι σταθερή χαμηλά.Είναι χαμηλά συγκρινόμενη τόσο με το παρελθόν όσο και με τους μέσους όρους της Ευρώπης. Έχουμε δυστυχώς σαν ποσοστό της βιομηχανίας αρκετά χαμηλότερο από την Ευρώπη, γύρω στο 9%, και ο στόχος της Ευρώπης να φανταστείτε τώρα είναι γύρω στο 14, πάει στο 20% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος μέχρι το 2020", σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v