Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τη Δευτέρα απολογείται το ζεύγος Γριβέα, Βάτσικα

Ο δικηγόρους του ζεύγους, Γ. Καψής, υποστήριξε ότι οι δυο κατηγορούμενοι θα προσκομίσουν στην ελληνική δικαιοσύνη στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι τα δάνεια ύψους 17 εκατ. ευρώ που έλαβαν από το ΤΤ πήγαν σε επενδυτικούς σκοπούς.

Τη Δευτέρα απολογείται το ζεύγος Γριβέα, Βάτσικα
Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε το ζεύγος Γριβέα, Βάτσικα που κατηγορείται για την υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Έως τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Νωρίτερα σε δήλωσή του ο δικηγόρους του ζεύγους, Γ. Καψής, υποστήριξε ότι οι δυο κατηγορούμενοι παραιτήθηκαν οικειοθελώς της έφεσης που κατέθεσαν στο βρετανικό δικαστήριο και ήρθαν οικειοθελώς στη χώρα ώστε να προσκομίσουν στην ελληνική δικαιοσύνη στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι τα δάνεια ύψους 17 εκατ. ευρώ που έλαβαν από το ΤΤ πήγαν σε επενδυτικούς σκοπούς και δεν κατέληξαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα, έφτασαν αεροπορικώς στην Αθήνα, μετά την ενεργοποίηση της διαδικασίας έκδοσής τους από την Βρετανία που είχαν ζητήσει με ευρωπαϊκό ένταλμα οι ελληνικές αρχές για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v