Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύνδεσμος Επιχειρηματίων: Συνάντηση με τον πρέσβη στο Κουβέιτ

Στην συνάντηση ο κ. κ. Πρέσβης έκανε αναφορά στους τομείς ενδιαφέροντος της αγοράς του Κουβέιτ και ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου σχετικά με την νομοθεσία που ισχύει στην χώρα για την ίδρυση εταιρείας

Σύνδεσμος Επιχειρηματίων: Συνάντηση με τον πρέσβη στο Κουβέιτ

Συνεχίζοντας τις επαφές τους ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με αρμόδιους παράγοντες του εσωτερικού και εξωτερικού για την προώθηση συνεργασιών μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών πραγματοποίησαν στις 16/9/2014 στα γραφεία του Συνδέσμου στην Θεσσαλονίκη συνάντηση με τον Έλληνα Πρέσβη στο Κουβέιτ, κ. Θεόδωρο Θεοδώρου.

Στην συνάντηση, που υπήρξε άκρως γόνιμη και εποικοδομητική, ο κ. κ. Πρέσβης έκανε αναφορά στους τομείς ενδιαφέροντος της αγοράς του Κουβέιτ και ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου σχετικά με την νομοθεσία που ισχύει στην χώρα για την ίδρυση εταιρείας καθώς και για τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξαγωγή προϊόντων στο Κουβέιτ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τόνισε, ακόμη, ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς της χώρας του Κουβέιτ τόσο για την πραγματοποίηση επενδύσεων όσο και για την εξαγωγή προϊόντων στην Ελλάδα.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, ανέφερε στον κ. κ. Πρέσβη την ύπαρξη της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και η οποία θα βοηθήσει σημαντικά στις αναπτυξιακές προσπάθειες και στην καλύτερη συνεργασία με τις επιχειρήσεις του Κουβέιτ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v