Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ID-GC: Η Ελλάδα μπαίνει στον χάρτη της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας

Στην Ελλάδα στις 16-16 Νοεμβρίου τα καλύτερα startup της NA Ευρώπης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Disrupt Startup ScaleUP για τον τελικό του διαγωνισμού Get In the Ring. Παράλληλα, τα καλύτερα startup από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν στη χώρα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πρωτογενή τομέα, Future Agro Challenge.

ID-GC: Η Ελλάδα μπαίνει στον χάρτη της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας

Οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC), και οι δράσεις τους για την ενίσχυση του νέου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα, παρουσιάζονται σήμερα στην παγκόσμια έκδοση των Financial Times, σε ένα ειδικό ένθετο αφιερωμένο στις σημαντικότερες πρωτοβουλίες παγκοσμίως στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

Βρείτε εδώ το ένθετο των Financial Times.

"Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια καταφέραμε να βάλουμε την Ελλάδα στον χάρτη της διεθνούς startup σκηνής", δήλωσε ο Μιχάλης Στάγκος, συνιδρυτής των ID-GC.

Για πρώτη φορά startups απ' όλο τον κόσμο στην Ελλάδα

Φέτος, για πρώτη φορά, θα έρθουν στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Disrupt Startup ScaleUP στις 15 και 16 Νοεμβρίου, τα καλύτερα startup της NA Ευρώπης, του Ισραήλ και της Τουρκίας για να πάρουν μέρος στο περιφερειακό τελικό του διαγωνισμού Get In the Ring. Ο πιο καινοτόμος και δυνατός startupper θα πάρει το εισιτήριο για τους ''Ολυμπιακούς των startups'', που πρόκειται να διεξαχθούν στο Ρότερνταμ στις 21 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, τα καλύτερα startup από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να αναμετρηθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον πρωτογενή τομέα, Future Agro Challenge, διεκδικώντας επενδύσεις ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ. Το Future Agro Challenge αποτελεί μια από τις κεντρικές εκδηλώσεις που έχει υιοθετήσει η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, ο τελικός της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο Disrupt Startup ScaleUP.

Στόχος των ID-GC είναι να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε έναν πόλο καινοτομίας, τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας και να αναδείξουμε τόσο το ελληνικό επιχειρηματικό ταλέντο όσο και να προξενήσουμε το ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών και επιχειρηματιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v