Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεωργιάδης: Κυβίστησις ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος μετά τη συνάντηση με Άσμουσεν

«Σε συνέντευξή του ο Νίκος Παππάς είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του κουρέματος, αλλά αν αυτό έχει και τη μορφή της επιμήκυνσης και μείωση επιτοκίων δεν χάλασε και ο κόσμος, δηλαδή προσχωρεί στην κυβερνητική θέση, δήλωσε ο Α. Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: Κυβίστησις ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος μετά τη συνάντηση με Άσμουσεν
Για στροφή στη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το χρέος, μετά τη συνάντηση των επικεφαλής του οικονομικού Επιτελείου του κόμματος Γιάννη Δραγασάκη και Γιώργου Σταθάκη, με τον γερμανό υφυπουργό Εργασίας Γεργκ Άσμουσεν έκανε λόγο μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σε συνέντευξή του ο Νίκος Παππάς (ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα) είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του κουρέματος, αλλά αν αυτό έχει και τη μορφή της επιμήκυνσης και μείωση επιτοκίων δεν χάλασε και ο κόσμος, δηλαδή προσχωρεί στην κυβερνητική θέση μετά τη συνάντηση με τον Άσμουσεν. Η αλλαγή Παππά στα αρχαία Ελληνικά λέγεται κυβίστησις και στα νέα κωλοτούμπα» ανέφερε σκωπτικά ο κ. Γεωργιάδης. «Διαγραφή χρέους δεν πρόκειται να γίνει ποτέ για μια σειρά λόγους» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«'Μερκελιστής' είναι αυτός που βλέπει τη Μέρκελ, ενώ αυτός που βλέπει υφυπουργό της Μέρκελ δεν είναι 'Μερκελιστής'» διερωτήθηκε, αναφερόμενος στη συνάντηση Δραγασάκη – Σταθάκη με τον Γεργκ Άσμουσεν.

Για την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πάπα Φραγκίσκο τόνισε ότι οι «επικοινωνιολόγοι του Τσίπρα κάνουν εξαιρετική δουλεία, αντιγράφει τον Παπανδρέου όταν πήρε το δαχτυλίδι απο τον Σημίτη... Οι έλληνες ηγέτες δεν είδαν τον Πάπα γιατί δεν ήθελαν να τον δουν. Στην αγωνία του να εχει ευκαιρία φωτογράφησης ο Τσίπρας έχει κάνει ένα τεράστιο φουλ, έφτασε μέχρι και στον πάπα» σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v