Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χριστοφιλοπούλου: Οι έλεγχοι συμβάσεων και πτυχίων θα προχωρήσουν

Στη δημοκρατία δεν είναι καλό να φτάνουμε στο ύστατο σημείο που είναι η εισαγγελική παρέμβαση ωστόσο, η γενικευμένη αίσθηση ότι οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν πρέπει να τελειώσει, δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Χριστοφιλοπούλου: Οι έλεγχοι συμβάσεων και πτυχίων θα προχωρήσουν
Δεν υπάρχει κανένα κυνήγι μαγισσών για απολύσεις. Οι έλεγχοι των συμβάσεων και της πλαστότητας των πτυχίων θα προχωρήσουν με κάθε νόμιμη διαδικασία, ανέφερε η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου σε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό.

Η κα Χριστοφιλοπούλου δήλωσε πως "μετά και την έντονη κριτική μας για τις δηλώσεις περί μη εφαρμογής των νόμων η κυρία Δούρου υποστήριξε ότι θα επιτρέψει τους σχετικούς ελέγχους για την πλαστότητα των πτυχίων και των πιστοποιητικών. Άραγε, εφαρμόζει τους νόμους και ανοίγει την πόρτα της Περιφέρειας a la carte; Η ίδια και οι 19 δήμαρχοι ορκίστηκαν να εφαρμόζουν το σύνταγμα και τους νόμους και πρέπει να το κάνουν στην πράξη.

"Πιστεύω, πως στη δημοκρατία δεν είναι καλό να φτάνουμε στο ύστατο σημείο που είναι η εισαγγελική παρέμβαση ωστόσο, η γενικευμένη αίσθηση ότι οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν πρέπει να τελειώσει. Καλώ την κυρία Δούρου και τους 19 δημάρχους να το ξανασκεφτούν. Επιτέλους, η χώρα πρέπει να προχωρήσει και να αφήσει πίσω τα φαινόμενα παλαιοκομματισμού και μικροπολιτικής", τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά δήλωσε πως "το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό και λειτουργεί βάσει καταστατικού. Το επερχόμενο συνέδριο αφορά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη και την προσπάθεια να συνενωθούν οι πολυκερματισμένες δυνάμεις στο χώρο μεταξύ του κέντρου και της αριστεράς. Σε αυτό το συνέδριο πιστεύω ότι όλα τα θέματα πρέπει να είναι ανοιχτά. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο, γιατί είναι η ραχοκοκαλιά της Δημοκρατικής Παράταξης".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v