Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Βενιζέλου με τον ΥΠΕΞ του Κατάρ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε να προγραμματισθεί σύντομα επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών του Κατάρ στην Ελλάδα

Συνάντηση Βενιζέλου με τον ΥΠΕΞ του Κατάρ

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε, σήμερα, στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Υπουργικής Εβδομάδας της 69ης Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε, συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Dr. Khalid bin Mohammed Al Attiyah.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κ.κ. Βενιζέλος και Al Attiyah αντάλλαξαν απόψεις αφενός μεν για τις ανοικτές κρίσεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αφετέρου δε για θέματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας, ιδίως στους τομείς των επενδύσεων, των τραπεζών, του τουρισμού και της ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συμφωνήθηκε να προγραμματισθεί σύντομα επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών του Κατάρ στην Ελλάδα, προκειμένου να δοθεί συνέχεια στη σημερινή συνάντηση και για να συνεχισθούν οι διμερείς πολιτικές επαφές, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για θέματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v